Vijesti

Obavijest o izmjeni u prometnoj regulaciji

13.02.2020. Obavještavamo cijenjene sugrađane da će u četvrtak 13. veljače tijekom dana nastupiti nova prometna regulacija u donjem dijelu Jaske, na gradilištu projekta Naša voda, naša budućnost. Očekuje se da će radovi trajati do 29. veljače 2020.

U Ulici dr. Franje Tuđmana od križanja s Ulicom Ante i Davida Starčevića do križanja s Ulicom Ivane Brlić Mažuranić radovi će se odvijati naizmjeničnim propuštanjem prometa po slobodnoj traci uz regulaciju gradilišnim semaforom. Pritom poslovni subjekti neće biti blokirani u svom radu.

 

Na spomenutoj dionici Ulica Ante i Davida Starčevića postat će jednosmjerna te neće biti omogućen izlaz iz te ulice na Ulicu dr. Franje Tuđmana.

 

Posljednjeg dana radova u Ulici Ivane Brlić Mažuranić bit će onemogućen izlaz na Ulicu dr. Franje Tuđmana radi izvedbe spojeva cijevi. 

Sve građane u zoni radova molimo za poštivanje znakova nove prometne regulacije te im zahvaljujemo na razumijevanju i strpljenju. 

Projekt Naša voda, naša budućnost započeo je u listopadu 2017. godine i obuhvaća dogradnju sustava vodoopskrbe, dogradnju i rekonstrukciju sustava odvodnje otpadnih voda i izgradnju uređaja za pročišćavanje otpadnih voda na području aglomeracije Jastrebarsko. Ukupna je vrijednost projekta gotovo 170 milijuna kuna, a čak 72 posto neto iznosa sufinancira se sredstvima Europske unije kroz Operativni program „Konkurentnost i kohezija“ za razdoblje 2014. – 2020. Ostatak iznosa financiraju Grad Jastrebarsko i Vode Jastrebarsko d.o.o.

Obavijest o izmjeni u prometnoj regulaciji.doc

Prijava kvara i kontakt

Želite prijaviti kvar? Imate pitanje, prijedlog ili kritiku? Niste saznali željenu informaciju? Pišite nam, javit ćemo vam se u najkraćem mogućem roku.

Newsletter

Želite redovito primati najnovije informacije u svoj inbox? Pretplatite se na newsletter:

Korisni linkovi

evolare group