Vijesti

Obavijest o izmjenama u prometnoj regulaciji u naselju Prhoć

24.07.2018. Obavještavamo Vas da su na gradilištu sanitarne kanalizacije u naselju Prhoć, na kojem se radovi izvode u okviru projekta poboljšanja vodnokomunalne infrastrukture aglomeracije Jastrebarsko, nužne izmjene u postojećoj privremenoj regulaciji prometa.

U cilju što bržeg i kvalitetnijeg izvođenja radova, u razdoblju od 30. srpnja do 15. listopada doći će do potpunog zatvaranja prometa na lokaciji glavnog kolektora GK8 u Prhoću. Riječ je o dionici u Voćarskoj ulici koja obuhvaća područje od križanja Voćarske ulice s Vinogradarskom ulicom (kod kapelice) do kućnog broja 64 u Voćarskoj ulici. Potpuno zatvaranje prometa odvijat će se u radnom vremenu gradilišta od 7:00 do 17:00 sati pa savjetujemo stanovnicima da u navedenom razdoblju svoje automobile parkiraju izvan zone zatvaranja prometa.

Ističemo da će u hitnim slučajevima, npr. za prolazak vozila hitne pomoći, vatrogasaca i sl., kao i u vrijeme prolaska školskog autobusa, ulica biti otvorena za promet radi propuštanja navedenih vozila.

Unaprijed Vam zahvaljujemo na razumjevanju i strpljenju te Vas pozivamo da za dodatne informacije o projektu posjetite internetsku stranicu www.nasavoda.hr

S poštovanjem,

Mario Brnanić, direktor

Vode Jastrebarsko d.o.o.


Prijava kvara i kontakt

Želite prijaviti kvar? Imate pitanje, prijedlog ili kritiku? Niste saznali željenu informaciju? Pišite nam, javit ćemo vam se u najkraćem mogućem roku.

Newsletter

Želite redovito primati najnovije informacije u svoj inbox? Pretplatite se na newsletter:

Korisni linkovi

evolare group