Vijesti

Upitnik o zadovoljstvu kupaca/korisnika

20.02.2019.

Poštovani korisnici sustava vodoopskrbe i odvodnje!

 

Vode Jastrebarsko d.o.o. vlastitim znanjem i djelovanjem kontinuirano osiguravaju svim sadašnjim i novim korisnicima pitku vodu u javnoj vodoopskrbi, visoke kvalitete uz opravdanu cijenu. Vode Jastrebarsko d.o.o. kontinuirano unapređuju zaštitu voda i okoliša, a time i zaštitu zdravlja i sigurnosti ljudi, širenjem i održavanjem suvremenih sustava odvodnje i pročišćavanja otpadnih voda.

 

Pri tome nam je ocjena zadovoljstva korisnika sustava vodoopskrbe i odvodnje neophodna pomoć za postizanje toga cilja. Stoga, u svrhu dobivanja povratne informacije o kvaliteti naše usluge, provodimo istraživanje zadovoljstva korisnika za proteklu godinu. Stoga i Vas molimo, kao našeg poštovanog korisnika, da date svoju ocjenu zadovoljstva našom uslugom.

 

Istraživanje provodimo on-line anketom pomoću upitnika kojem možete pristupiti na sljedećoj poveznici:

Upitnik o zadovoljstvu korisnika


Sudjelovanje u anketi je anonimno, a ako želite povratnu informaciju oko Vašeg upita podatke možete ostaviti u polju Prijedlozi i primjedbe. Unaprijed zahvaljujemo na učinjenom.

 

S poštovanjem,

VODE JASTREBARSKO d.o.o.

Direktor:

Mario Brnabić, dipl.oec.

Prijava kvara i kontakt

Želite prijaviti kvar? Imate pitanje, prijedlog ili kritiku? Niste saznali željenu informaciju? Pišite nam, javit ćemo vam se u najkraćem mogućem roku.

Newsletter

Želite redovito primati najnovije informacije u svoj inbox? Pretplatite se na newsletter:

Korisni linkovi

evolare group