info@vode-jastrebarsko.hr   | BESPLATNI INFO BROJ:    +0800 200-029

HomePočinju radovi donjem dijelu JaskeVijestiPočinju radovi donjem dijelu Jaske

Počinju radovi donjem dijelu Jaske

04.11.2019. Radovi u okviru projekta Naša voda, naša budućnost počinju i na samom ulazu u Jastrebarsko. Kanalizacijske cijevi polagat će se u trup ceste D1 u dužini od oko 1,4 kilometra, a obuhvatit će dio ulice Trešnjevka i cijelu Ulicu dr. Franje Tuđmana do samog centra, odnosno križanja s Ulicom Zrinsko-Frankopanskom. Predviđeno je da će radovi ukupno trajati do srpnja 2020.

Radovi u okviru projekta Naša voda, naša budućnost počinju i na samom ulazu u Jastrebarsko. Kanalizacijske cijevi polagat će se u trup ceste D1 u dužini od oko 1,4 kilometra, a obuhvatit će dio ulice Trešnjevka i cijelu Ulicu dr. Franje Tuđmana do samog centra, odnosno križanja s Ulicom Zrinsko-Frankopanskom. Predviđeno je da će radovi ukupno trajati do srpnja 2020.

S obzirom na širinu prometnice, radovi će se odvijati na dva načina. Od početka gradilišta pa do Ulice Ante i Davida Starčevića radovi će se odvijati uz kontinuirano odvijanje prometa po dvjema trakama koje će biti stvorene reorganizacijom profila ceste te označene privremenim oznakama žute boje. Dionice će biti promjenjive dužine kako poslovni subjekti, pretežito trgovine, ne bi bili blokirani u svom radu. I benzinska postaja bit će potpuno u funkciji jer će se naizmjenično zatvarati dio ulaza i izlaza, no neće biti moguć pristup cisterni. Kod Konzuma će se koristiti i prilaz iz Ulice Josipa Resteka. Privremeno će se izmjestiti i dio pješačkih prijelaza te autobusna postaja, a na određenim dijelovima prometnice koristit će se i gradilišni semafor.

Od Ulice Ante i Davida Starčevića do centra, odnosno raskrižja s Ulicom Zrinsko-Frankopanskom, radovi će se odvijati naizmjeničnim propuštanjem prometa po slobodnoj traci uz regulaciju gradilišnim semaforom.

Vode Jastrebarsko.hr službene stranice, sva prava pridržana © 2024 Vode Jastrebarsko

Skip to content